fredag 25 maj 2012

Vilken dag!

Började med att göra lite NP med elever som hade missat när det ordinarie provet gick, fortsatte me o äta en god lunch...sen förvandlades dagen till en mardröm! Fulla, 13åriga pojkar utanför skolan, ringa polisen för omhändertagning, prata med och låta eleverna som bevittnat tragedin och samtal till föräldrar till berörda vittnen. Där tyckte jag det räckte...

Hämta Hugo på dagis, hem o hämta packning, lena över Greta till mamma, slänga in oss i bilen för att åka till Stavsnäs och möta upp Anna för att handla sista på Ica och sen åka ut till Runmarö. Vi kom till strax efter Wermdö Golfklubb. Sen bestämde sej skruttbilen för att ge upp; ett tickande ljud uppstod och gasen dog. På helt fel plats; en enfilig sträcka precis innan ett krön. Strålande! Hugo tjöt och jag nästan skrattade. Vilket skämt!! Ringde Ari och han avslutade med en kund och åkte och hämtade den! Vilken klippa!!

Anna plockade upp oss på vägen och Hugo lugnade sej. Kramade bilen adjö, sen drog vi. Nu är vi här och lugnet har infunnit sej, så skönt! Vi har städat lite, grillat korv, lagt barn, Hugo har studsat me Julia, grillat hamburgare och Hugo har somnat o nu sitter Anna o fipplar me datorn och tvn för att vi ska kunna se Hamilton.

Imorn ska vi till Sandhamn och äta lunch. Ska bli trevligt, jag har ju faktiskt aldrig varit där! Nu ska har bara vara!
Livet är inte dagarna som passerar-det är dagarna man minns!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar