söndag 30 september 2012

EN VECKA

går fort, så fort! Hugos fotbollsträning i tisdags slutade med besök på akutmottagningen-förts på HS sedan vidare till Astrid Lindgren. Hugo klättrade på staketet som är runt fotbollsplanen och fastnade med dobbarna i en ögla och föll handlöst baklänges. Han svimmade och det var riktigt läskigt. Vi fick skjuts hem när Hugo hade kvicknat till, ringde mamma och åkte direkt till akuten. Efter en lång observation och undersökning fick vi åka hem, vid halv fyra på natten. Vila blev ordinationen från herr doktorn. Så det blev tre dagar hemma från skolan, Hugo har varit ganska trött, men nu är han piggare än piggast igen. Igår var en heldag med Ludde - glada barn som leker fint! Sen på kvällen åkte vi hem till Tobbe på finmiddag och myslördag!
Maria kom på fredagskvällen och åt tacos med oss, det var trevligt! Vi bestämde att vi ska stöpa ljus och göra tvål hos Maria nästa gång Hugo kommer till mej.

Idag är Hugo bjuden på kalas - Teo fyller 6år. Det blir korvgrillning och minigolf ute på Lida. Gäller att ta på sej varma kläder-det är ju inte direkt varmt ute. Hugo vill absolut att jag ska följa med - kanske jag kan smita ut i skogen en stund och se om jag hittar någon svamp?

Hugo och mormor har varit och köpt utelampor - nu ska jag bara få någon (kanske brorsan eller Micke) att hjälpa mej och sätta upp dom!

Har varit på vårdplanering för pappa också, nu har han fått en riktigt bra handläggare; Jenny, som har varit med ändå sen han bröt ryggen. Hon förstår att han behöver hjälp med allt och behöver ett särskild boende. Med tanke på hans ålder så har inte Tumba något lämpligt boende så nu tittar de på ifall han kan få komma till Skutan. Vore ju jättebra! Då blir det nära för oss och ett fint boende för pappa! Håller tummarna!

Carpe Diem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar