tisdag 1 juli 2014

ORANGE IS THE NEW BLACK

Är man rastlös i själen så kan man hooka upp med gamla ladies from "the hood"! Hur kul som helst - jag dansade över Medborgarplatsen för lyckan att träffa tjejerna igen! Det var sååå kul! Återsåg dessutom 2 andra gamla ansikten, kul det med! Tänk att en j-la (ursäkta uttrycket!) kryssning på en sketen Ålandsbåt kunde föra oss samman och att vi dessutom har hållit kontakten sen dess- -amazing! Vi måste ju helt enkelt ta oss samman, allihop, och ses lite oftare än vart 3:dje år typ! Hugo & Cass tycker dessutom om att hänga tillsammans, Hugo älskar Cicci och tycker att Lina är lattjolajbans och Lisa lugn och trygg. Kan det bli mycket bättre?? Så himla bra att jag dessutom då tycker om att hänga med dessa tre galningar till Ladies! 👍
 



Att vi förutom allt det har sjukt kul ihop och kan tjattra hur länge som helst gör ju inte saken sämre! Näe, tjejer, bättring snarast!! 

För övrigt har det varit en FANTASTISK helg i musikens tecken; började på Grönan i fredags med Bunny Wailer. Jag och Tobbe tog med oss alla barnen förutom den yngsta, som fick stanna hemma med Tobbes kära fru och farmor. En kompis till den äldsta fick oxå hänga med (Tyra) så Linnéa, Lova, Hugo & Tyra körde Grönans galnaste attraktioner om och om igen medans jag och Tobbe kollade in farbrorn på scenen. Ganska trist konsert faktiskt, men hör till sommartraditionen att gå på reggaekonsert på Grönan varje år! Bunny kom liksom aldrig igång, inget drag.... 

Men det kan man säga att det blev på lördagen istället! Jag och Tobbe gav varann en julklapp i julas, för 1:a gången på åratal - varsin biljett till PEARL JAM!!! Nathalie drog till Sandhamn med sina Åretjejer och världens bästa mamma/svärmor/mormor/farmor var med alla barnen hemma hos Tobbe och Nathalie. Dom tittade på den spännande fotbollsmatchen mellan Brasilien och Chile (som brassarna vann efter fulltid, förlängning och till slut straffar) medans vi röjde loss. 

Jag tror att jag & min kära bror är eniga om att den där julklappen resulterade i den bästa konserten ever! Pearl Jam levererade! BIG TIME! Tre timmar fullt ös, de spelade nästan hela Tenplattan och Eddie talade om att de var glada över att vara tillbaka på svensk mark på knagglig svenska, han drack vin ur nån tjej ur publikens dojja och svingade sej fram- och tillbaka på en lampa över scenen! Grymt bra! Vi gick därifrån som två lyckliga ungar som fått sitt första lördagsgodis...typ! 















Idag drog skrutteplutten älsklinsungen till sin far för en vecka. Kommer vara tomt här hemma, men ska försöka komma ner i varv och läsa bok, kolla på min nya serie; Orange is the new black, träffa vänner och bara vara tills han kommer tillbaka hem igen. För då blir det fullt ös igen. När han kom till pappsen fick han en present som heter duga: 
 

Man kan ju lugnt påstå att han blev glad!! Bortskämda sötnöt! ❤️

Nopp, nu ska här tränas andning.... Memento Vivere & glöm inte - Var rädda om varann och Carpe Diem! ❤️❤️❤️ 🙏🙏🙏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar