lördag 4 januari 2014

UNDER

Just det, jag har glömt att berätta: igår var det reggaeafton här, det såg vi alla fram mot! Men jag kan säga att vi snabbt enades om att det var det sämsta vi någonsin har hört, värre än värst, sämre än ett kasst band på nåt schabbigt förortshak! Så j-la dåligt! Vi gick hem o sov ist....

Idag tog vi lite poolhäng på förmiddagen, planen var stranden efter lunch. Blev en ganska sen lunch och sen kom regnet, först lite duggregn sen öppnade sej himlen. Inte ens barnen ville bada... Drog till stan och shoppade ist. Det var roligare! Imorse kom dessutom Tobbe & co på att de saknade sin kamera, sen vi va i stan i förrgår... Efter att vi alla slagit våra hjärnor ihop kom vi fram till att den måste vara glömd på restaurangen där vi åt. Hrm..... Ja, det kan ju vara värt att åka tillbaka och fråga tänkte vi och tänkte samtidigt att det är ju som att hitta en nål i en höstack. Men, tro det eller ej, den var kvar och i säkert förvar på restaurangens "huvudkontor"!  
Efter att ha fått tillbaka kameran och shoppat loss åkte vi hem o firade med bubbel! Hugo o Elliot somnade på restaurangen, så vi tog "golfbilen" hem. Nu blir det en skön natts sömn i den hårda sängen - är dödstrött! 

Nattis 😴













Just- Hugo har spottat ut en tredje tand... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar