fredag 3 januari 2014

DAGAR I PARADISET!

I går var det en riktigt solig dag, en stund vid poolen på förmiddagen och en eftermiddag på stranden. Barnen studsade och hoppade i vågorna hela tiden - de borde ha simhud mellan tårna snart! 
Sen tog vid lite mat från roomservice och tog en taxi in till Playa del Carmen. Gatan där alla affärer ligger heter 5th avenue -trodde i mitt stilla sinne att fdet skulle vara en aveny, men det var en liten gågata med div helt okej affärer och en hel del junk. Men hittade lite grejer; Hugo köpte ett halsband en boll (kan inte vara utan boll!) och en snygg solskyddströja. Och så hittade vi julklappspresenter till Palma, Vegas, Vendel & Mallis. Själv köpte jag mej en solhatt! 
Sen var barnen hungriga igen så då gick vi o åt nachos och drack frozen margaritas. Mexican style = gigantiska! 

Idag har det varit molnigt- rätt skönt faktiskt! Hugo har haft sin nya tröja på sig hela dagen, solen tar ordentligt trots moln! Jag kommer hellre hem utan färg än med hudcancer! Tycker dock vi har fått färg ändå, trots faktor 30 och 50 i ansiktet! Vi tog en lång promenad på stranden efter att vi hade ätit en sen lunch. Efter vårat hotell är det bara djungel och strand ner mot Acumal och Tulum. Vi hittade ett ställe där vi tänkte snorkla imorn om det inte är för mycket vågor. På vägen tillbaka var det två bröllop på stranden. Fint! 

Tobbe och mamma har åkt tillbaka in till stan; mamma för att försöka växla en check från Anders och Tobbe för att hämta upp tvätten som vi lämnade in igår. Vi andra chillar lite innan middagen, ikväll är det reggaekväll på hotellet - måste ju kollas in! 

Memento Vivere! 

 








Och Hugo har spottat ut andra framtanden idag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar