söndag 23 december 2012

JULEN ÄR HÄR!

Igår fixade jag & Hugo de sista klapparna, hans kompis L kom hit och det var fullt röj i alla snöhögar på gården! Sedan bar det iväg bort till brorsan på middag & nagelfix. Vi bestämde oss för att sova kvar, det var skönt - inget stress me naglarna o Hugo kunde komma i säng i vanlig tid. Naglarna blev superbra- riktiga julkulor! Kollade på en Falk-film; riktigt bra faktiskt. Sov gott och lika härlig frulle som vanligt hemma hos dom!

Idag åkte vi till Gamla stan för att gå in i Storkyrkan och kolla julmarknaden. Vi började dock med lunch på Sten Sture, Tobbe hade historielektion och barnen lyssnade med stora öron. Kyrkan var ju (såklart) stängd - skulle vara julkonsert. Men marknaden struttade vi runt några varv, sen höll vi på att frysa ihjäl så då åkte vi hem. Barnen fors leka lite hemma medan Tobbe kollade på Lejonkungen och jag och Nathalie tog en snabbis till kungens kurva.

Väl hemma igen - känns nästan som vi har varit bortresta - hoppade Hugo i badet, vet ingen unge som älskar att bada så mycket som han!
Själv känner jag hur förkylningen/influensan börjar slita i kroppen...inte bra! Morsan är skitsjuk, så det är väl våran tur nu? Tre av fyra barn har ju varit sjuka i veckan. Är inte ett dugg sugen på det där fina (och förhoppningsvis goda) vinet jag har köpt, har druckit ingefära/citron/honungs thé istället. Blir ett varmt bad nu sen krypa ner under dunet, risgrynsgröten som vi ska äta till frukost imorn är ju gjord så nu är det bara nanna kudden kvar!

God natt & GOD JUL!!















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar