söndag 14 oktober 2012

HELG

Helgen har gått fort, som vanligt! Varit full rulle, måste verkligen träna på att göra ingenting! Men Hugo blir rastlös o jag irriterad, så känns bättre att vi hitt på saker o är glada istället?!

Ifredags var det disco i Vista, linneas klass var det som anordnade-klart som korvspad att Hugo ville gå! Ludwig följde med o Hugo var gladare än gladast. På lördagen tog vi en snabbis ut t Nacka o hälsade på Anna, Vendel o Vegas. Palma var i Gävle hos mormor. Sen raka spåret till Maria o Claus för ljusstöpning och dekoration. Det blev jättefina ljus o Hugo var superduktig! Sen hjälpte han Claus att laga lite mat, men när det var dax att äta var han för trött för att få i sej nåt. Lite potatis o en o annan köttbit gick väl ner, men långt ifrån vad han brukar lassa in. Vi sov där o vi var alla tidigt i säng. Efter frukost åkte vi o hälsade på morfar en kortis innan vi åkte hem o åt pannkakor. Morfar blev jätteglad o var piggelin. Hugo berättade om gårdagen o att han hade fått sin 1a läxa.
Sen åkte vi till Elias o Dana o fikade o hängde så att de ska få bonda lite. De har tjafsat o bråkat lite i skolan o båda har varit ledsna o deppiga. Det är ju långt från okej. Bestämde att Elias ska hänga med hem till oss snart.
Hugo har "tränat" sina Beyblade en hel del oxå-viktiga saker!
Avslutade helgen me Solsidan o ett varmt bad. Nu; god natt världen, ses nästa vecka!!!

Carpe Diem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar