tisdag 17 juli 2012

händelserik helg som va...men det orkar jag inte berätta om nu, får bli en annan gång. Tankar ska sorteras, samtal ska hållas - kanske, tankar sorteras igen...osv

Igår kom Hugo hem efter en vecka hos sin far. Vi gick till fritids och hämtade Ludwig, Hugos kompis, sen var det full rulle. Ludde ville hellre vara här idag istället för på fritids, sagt och gjort. Halv nio druttade han in. Eftersom vädret inte var något hejdundrande badväder så drog vi till Skansen. Ska aldrig mer åka bil dit o parkera utanför Cirkus - satan va dyrt de va! Sen ska man väl kanske inte gå på Skansen på tisdagar under sommaren? Det är ju allsång = en väldig massa folk!

Idag var Birgitta & Gurra & hälsade på pappa, så jag fick lite "ledigt". Inte för att jag har något att hälsa på pappa, men det var skönt att slippa åka dit. Om inte annat så är det lite påfrestande psykiskt.

Imorn ska vi åka till Landet, men först ska vi stanna hos Gunsan & Lillen och hälsa på. Det ska bli jättekul! Sen åker Tobbe & Nathalie hem på torsdag och tar över pappa ett par dagar.

Carpe Diem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar