söndag 10 april 2011

fy fasiken

... vilken underbar vårhelg det har varit! Har varit ute nästan hela tiden, förutom när vi var på bio igår och såg "Rio". Den var rätt kul!
Började dagen idag med att åka o grilla korv hemma hos Sigge och Maltes pappa, eftersom det var där våra kära grannar befann sej. Hugo ville vara Darth Vader dagen till ära, så med svart polotröja, svarta mjukisar, svart mössa och svart "slängkappa" drog han iväg på äventyr i vårsolen!






Sedan röjde vi fram våra utemöbler ur förrådet och torkade av dom lite, känns lite mer vår då om dom får komma fram ur vinterdvalan!
Snabbt gasade vi vidare till Kärrtorp för ett efterlängtat och kärt återseende hos Maria, Saga och Sonny! Underbart att träffa min fina, fina Maria igen! Verkar som demonen är på väg att flytta ut, vore bra för Maria och barnen, då kommer hon (och dom!) må ännu bättre! Sonny & Hugo lekte som de inte gjort annat varenda dag och var värsta, bästa bästisarna! Kul att se. Vi bokade snabbt in en fredag för sleepover och mer vuxenprat! Såhär vackra var vi när vi var unga partypinglor, det här är nyårsafton 1995!


Carpe Diem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar